fbpx Saltear al contenido principal

Benvolguts i benvolgudes,

Quan comença un nou cicle electoral, vull manifestar-vos la meva determinació per continuar aportant tot el que sóc capaç de fer. És a dir, que des de l’ajuntament, es posin les millors condicions perquè es puguin fer realitat els vostres propòsits, siguin en l’àmbit familiar, en el laboral o en el social, com també en l’oci, la cultura o l’esport.

Em presento com a candidata a l’alcaldia per segona vegada, ho faig, primer, agraint la confiança que em vàreu fer fa quatre anys i, segon, renovant el compromís vers a tothom que viu a Roses. Tothom en la seva diversitat més àmplia perquè, com he demostrat, tothom és convidat a participar del progrés que representa una vila ben governada, factor bàsic del progrés social i econòmic.

Encaro els quatre anys vinents acompanyada d’un equip de bones persones, capaces per formar el millor govern possible i treballar amb la humilitat i dignitat necessàries per a continuar essent tan propers i accessibles com fins ara. I ho fem amb una candidatura que té un nom ben engrescador, Junts per Roses.

Junts perquè estem units entre nosaltres i vers a vosaltres, i per Roses perquè la nostra prioritat no és altre que mantenir i millorar un model de ciutat que des de fa uns anys fa de Roses una vila destacada entre els municipis comparables de la Costa Brava i de Catalunya.

Un model de ciutat que ha estat àmpliament compartit per la societat rosinca, que defensa el progrés a través de la diversificació del teixit productiu i d’un model turístic que busca més la qualitat que no pas la massificació de l’entorn natural, protegint el paisatge i posant en valor el patrimoni històric i el mar.

Una gran vila o una petita ciutat, on els que hi vivim, tots, ens guanyem la vida i gaudim d’un nivell de qualitat envejable. Et proposo mantenir el clima de proximitat del que gaudim per què, amb tu, amb Junts per Roses, cal que donem resposta a totes les inquietuds a través de la generositat.

Ens proposem construir tot allò nou que Roses necessita, des de l’experiència. Amb tu, amb Junts per Roses, ho farem possible!

Montse Mindan
Alcaldessa de Roses

Volver arriba