fbpx Saltear al contenido principal
1 - Montse Mindan

“Som els qui portem la garantia del pacte i la garantia d’estabilitat, molt important per un poble i per desenvolupar el seu projecte.”

Està casada i és mare de 2 fills. Ha treballat a diferents sectors al llarg de la seva vida: En un supermercat, a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Roses, en el bar La Xurreria… I ha estat Regidora d’Ensenyament. Aquests darrers 6 anys ha estat Alcaldessa de Roses.

2 - Sílvia Ripoll Cayuela

“Vull dedicar-me a la política per aportar idees i projectes que siguin reals i factibles, i que millorin la vida de tots.”

És mare i esposa. Té estudis universitaris i és especialista en dret, economia i organització local. És una ferma defensora del comerç de barri, el comerç local. Mai compra per Internet. És per això, que vol continuar amb el projecte que va començar amb la seva mare del petit comerç local. Vol dedicar-se a la política per aportar idees i projectes que siguin reals i factibles, i que millorin la vida de tots els rosincs, rosinques i de totes aquelles persones que ens visiten.

3 - Juan M. Fernández (Ferdy)

“En un poble com Roses hi ha molta més feina per fer, i vull seguir fent-la amb l’equip de la Montse Mindan”

Té 57 anys, està casat i té un fill. La seva feina és la drogeria i també fa feines de cerreller. Es presenta en aquestes eleccions perquè després de 8 anys l’experiència li diu que han fet molta feina de les quals se sent molt satisfet: amb esports, festes, seguretat ciutadana… Però pensa que en un poble com Roses hi ha molta més feina per fer, i vol seguir fent-la amb aquest equip.

4 - Marc Danés

“Com a pare, el més important és que les nostres filles puguin desenvolupar-se plenament a Roses”

Té 41 anys i està casat amb la Meritxell, amb qui té dues filles. Com a pare, el més important és que les seves filles puguin tenir una feina, que puguin trobar un habitatge digne i que puguin desenvolupar-se com a persones a Roses en el futur.

5 - Gemma Pastor

“Tinc estudis en el món del turisme, i crec que puc ajudar en el desenvolupament del model turístic a Roses.”

Té 29 anys, és rosinca i treballa en una empresa familiar, és la tercera generació que porta el negoci: un hotel/restaurant en el centre del poble.Té estudis universitaris en el món del turisme i, per això, creu que pot ajudar en el desenvolupament del model turístic a Roses. Va a la
llista amb la Montse Mindan perquè considera que amb ella ho aconseguiran.

6 - Lluís Espada

“El valor més gran que té Roses, més enllà del seu paisatge, és la seva gent”

Té 57 anys, fa 10 anys que viu a Roses, està casat amb una rosinca i té 2 fills. Professionalment es dedica al Comerç i al Màrqueting i també té experiència municipal. Pensa que el valor més gran que té Roses, més enllà del seu paisatge, és la seva gent.

7 - Ester Segura

“Formo part d’aquest projecte polític per continuar treballant pel camí de la feina ben feta i del progrés”

Té 51 anys. És metgessa i acupuntora. Arrelada a Roses i a la seva gent, li fa il·lusió formar part d’aquest projecte polític per continuar treballant pel camí de la feina ben feta i del progrés.

8 - Jordi Alcaide

“Volem incidir en les nostres idees i expressions per generar oportunitats pel jovent del nostre poble”

Té 23 anys i actualment treballa a Barcelona com a consultor pel sector públic. Es presenta a la candidatura de Junts Per Roses perquè sempre ha estat involucrat en les associacions de Roses i també en la política. La Joventut Nacionalista de Catalunya està també a Roses, per això vol incidir en les idees i expressions per generar oportunitats també pel jovent del nostre poble.

9 - Rita Funes

“No sóc política, sóc una més de tots vosaltres. Estimo el meu poble i vull la seva prosperitat.”

Té 51 anys i treballa en el sector immobiliari. Està casada i té dues filles. Forma part de la nova llista de Junts Per Roses per les pròximes eleccions del nostre poble. No ha estat mai relacionada en el món de la política.

10 - David Mas Planas

“Em presento en aquest projecte polític per poder aportar la meva faceta professional en el coneixement de Roses i el seu entorn.”

Té 44 anys, està casat i té 2 fills. Es dedica al món de la comunicació audiovisual. És autònom i té una empresa de tecnologia. Es presenta en aquest projecte polític per poder aportar la seva faceta professional en el coneixement de Roses i el seu entorn.

11 - Laia Pau

“Em presento en aquesta candidatura perquè crec que és la que millor representa els àmbits de joventut, educació i cultura: El motor del futur de Roses”

Té 22 anys i està estudiant el grau de Física a Barcelona. Està a la Colla Gegantera del nostre poble. Es presenta en aquesta candidatura perquè creu que és la que millor representa els àmbits com la Joventut, Educació i Cultura i que, per ella, són el motor del futur de Roses.

12 - Cels Font

“Tinc 22 anys i crec fermament amb la implicació del Jovent pel seu poble”

Té 22 anys, es dedica al sector de l’hostaleria, actualment treballa al Restaurant Falconera de Roses. Creu que els joves tenen molt a dir i creu fermament amb la implicació d’ells pel seu poble.

13 - Montserrat Sastre

“Sóc comerciant i crec que la Montse Mindan és la millor alcaldessa per Roses”

Té 58 anys, casada i amb dues filles. És comerciant des de fa molts anys, i s’ha unit a aquest projecte perquè creu fermament en ell, i en la Montse Mindan.

14 - Antoni Falcó

“M’he embarcat en aquest projecte perquè crec en el programa i en la gent que hi participa”

Fill i net de pescadors. Ha estat vinculat des de sempre, en el món del mar i de la pesca. Ha estat patró i armador. Avui dia està jubilat però col·labora amb la Confraria de Pescadors de Roses i és el president del Casal dels Pescadors.

15 - Yolanda Romero

“Aquest projecte em transmet empatia, constància, igualtat i respecte, i són els valors que intento transmetre sempre amb les persones que treballo.”

Té 31 anys i és mare d’un nen de 4 anys. Treballa com educadora social en el Departament de Justícia. Fa costat a la Montse perquè creu que és una professional molt propera i molt resolutiva. El seu projecte li transmet empatia, constància, igualtat i respecte, els mateixos valors que ella intenta transmetre amb les persones que treballa.

16 - Gemma Llombart

“No tot és prometre i parlar per parlar: Proposem, valoremi treballem per avançar junts!”

És infermera i s’ha embarcat en aquest projecte perquè pensa que no tot és prometre i parlar per parlar. És proposar, valorar i treballar per avançar junts!

17 - Carles Pàramo

“Podem garantir un govern de progrés amb honestedat garantida, amb proximitat contrastada i amb eficàcia que està a la vista de tothom”

És jubilat i avi. Dóna tot el seu suport a la Montse Mindan, per amistat, per coneixença, però, sobretot, perquè pensant en els seus nets, pot garantir un govern de progrés amb honestedat garantida, amb proximitat contrastada i amb una eficàcia que està a la vista de tothom.

18 - Isa Rodríguez

“Intentaré posar el meu granet de sorra per ajudar a les associacions de Roses.”

Té dos fills i és vídua. Ve d’un poble del País Basc, fa 16 anys que viu a Roses. Forma part d’una associació esportiva. Intentarà posar el seu granet de sorra per ajudar a les associacions.

19 - Pere Juanola

“Em presento en aquest projecte polític per poder aportar la meva faceta professional en el coneixement de Roses i el seu entorn.”

Té 44 anys, està casat i té 2 fills. Es dedica al món de la comunicació audiovisual. És autònom i té una empresa de tecnologia. Es presenta en aquest projecte polític per poder aportar la seva faceta professional en el coneixement de Roses i el seu entorn.

20 - Sergio Soler

“Tinc clar que, en un futur, vull tornar a viure al meu poble. La Montse Mindan és la millor alcaldessa pel nostre poble.”

Té 21 anys i està acabant el grau de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de 3 anys i mig vivint a la ciutat, té clar que, en un futur, vol tornar a viure al seu poble. No té cap dubte que la Montse Mindan és la millor alcaldessa pel nostre poble.

Volver arriba